WEDSTRIJD K.K. Malle-Beerse A - Futsal Team Charleroi A  2 - 2  (0-0)

DATUM 15-09-2017  21:15

DOELPUNTEN 22' Chaibai 0-1, 23' Dahmani 1-1, 24' Chaibai 1-2; 33' El Allouchi 2-2

VERSLAG Bij KK Malle-Beerse ontbraken de gekwetsten Lanziotti en Ait Salah. FT Charleroi was au grand complet. Vorig seizoen behaalde Malle-Beerse het vierde play-offticket te koste van Charleroi. De organisatie staat bij beide ploegen op punt. Het duurt lang vooraleer we de eerste bal tussen de palen noteren : Salhi met een puntertje na vijf minuten. Thuisdoelman Van Leeuwen is paraat. KK Malle-Beerse dreigt na acht minuten voor het eerst met een schot van Amajoud op Claus. We zien schoten van Dahmani, Salhi en Didi, maar de keepers laten geen steek vallen. Met nog bijna zeven minuten te gaan begaat Charleroi zijn vijfde fout. El Allouchi schudt enkele goede acties uit zijn sloffen. Bij zijn eerste schot kan doelman Claus nog net met de vingertoppen bij, het tweede gaat over. Aan de kant van Charleroi kan enkel nog Chaibai dreigen met een bal voorlangs. Veertig seconden voor het fruitsap krijgt KK Malle-Beerse een tienmeter die door Kuijlaars op Claus getrapt wordt. In de tweede periode krijgt Charleroi al snel een vrije trap. Chaibai schildert de bal in de winkelhaak : 0-1. KK Malle-Beerse reageert onmiddellijk. Na een actie van El Allouchi redt Claus met een beenveeg. Dahmani maakt seconden later gelijk. Na een snelle uitbraak van de bezoekers is het opnieuw Chaibai die scoort. De thuisploeg gaat voluit op zoek naar de gelijkmaker en zet Charleroi onder druk. Didi is te verrast om de gelijkmaker binnen te tikken. Aan de overzijde een mooie actie van Qoli en een even mooie redding van Van Leeuwen. In de tegenstoot bereikt Kuijlaars El Allouchi die de bordjes weer in evenwicht brengt. Kuijlaars heeft heel veel pech als zijn vrije trap via de linkse paal én de rechtse paal terug in het veld belandt. Met nog ruim zes minuten te spelen is het de thuisploeg die vijf fouten op de teller heeft. Van Leeuwen maakt een poging van Qoli onschadelijk. En opnieuw pech voor Kuijlaars als hij nogmaals op het doelhout knalt. Seconden voor affluiten krijgen we nog een opstootje waarbij de scheidsrechters met geel strooien. Kuijlaars krijgt zo zijn tweede geel karton van de avond.